Breaking News:

Chord dan Lirik Lagu Tulung - Arda Tatu Ciptaan Didi Kempot, Sedang Viral di YouTube

Chord dan lirik lagu Tulung - Arda Tatu ciptaan Didi Kempot yang saat ini sedang Viral di YouTube.

Penulis: Raras Cahyaning Hapsari | Editor: Adrianus Adhi
YouTube
Lirik lagu Tulung - Arda Tatu ciptaan Didi Kempot 

SURYAMALANG.COM - Chord dan lirik lagu Tulung - Arda Tatu ciptaan Didi Kempot yang saat ini sedang Viral di YouTube.

Lirik lagu Tulung -  Arda Tatu ciptaan Didi Kempot di bawah ini dilengkapi dengan chord versi mudah.

Lagu ini sedang viral di YouTube.

Berikut ini lirik lagu Tulung - Didi Kempot:

Intro : C Em F G

Am G F G

C

mbulan-mbulan gedhe

Dm

sing ono langit biru

G C

tulung padangono uripku

Dm

lintang-lintang luku

Em

sawangen awakku

F Dm Bb G

wengi iki ora biso turu..

C

angin sumilakno

Dm

gek enggal singkirno

G C

loro sing ono awakku iki

Dm

wes meh pirang mongso

Em

nggonku nandang loro

F Dm G

loro.. ku sing ono netro..

Reff :

C Em Am

tulung.. tulungono awakku

G F Dm G

tulungono uripku.. tulungono atiku..

C Em Am

angin lintang mbulan rungokno

G F Dm G

rungokno suaraku.. rungokno tangisku..

C

tulung..

Musik : D# A# G#

D# A# G# G

C

angin sumilakno

Dm

gek enggal singkirno

G C

loro sing ono awakku iki

Dm

wes meh pirang mongso

Em

nggonku nandang loro

F Dm G

loro.. ku sing ono netro..

Back to Reff :

C

angin sumilakno

Dm

gek enggal singkirno

G C

loro sing ono awakku iki

Dm

wes meh pirang mongso

Em

nggonku nandang loro

F Dm G

loro.. ku sing ono netro..

Back to Reff :

C Em Am

tulung.. tulungono awakku

G F Dm G

tulungono uripku.. tulungono atiku..

C Em Am

angin lintang mbulan rungokno

G F Dm G

rungokno suaraku.. rungokno tangisku..

(C)

tulung..

Outro : C Em Am G F G C

C

Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved