Breaking News:

Download MP3 Nella Kharisma Banyu Langit Ciptaan Didi Kempot, Lengkap Lirik dan Chord Lagunya

Download MP3 Nella Kharisma Banyu Langit ciptaan Didi Kempot, lengkap dengan lirik dan chord lagunya

Penulis: Sarah Elnyora | Editor: eko darmoko
Suryamalang.com/kolase YouTube DSA RECORD
Nella Kharisma Banyu Langit musik official DSA RECORD 

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

udan gerimis telesono klambi iki
jroning dodo ben ra garing netep janji
ora lamis gedine nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso bali

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

- chord Banyu Langit - Nella Kharisma

Intro : C….F….C….F….
        Em-Dm..G..C..

C
….Sworo angin
  Em
Angin sing ngreridu ati
F
….Ngelingake..
    G
Sliramu sing tak tresnani..
C
….Pingin nangis
   Em
Ngetokke eluh neng pipi
F
….Suwe ra weruh
   G
Senajan mung ono ngimpi..

     Am                 Em
Ngalemo.. ngalem ning dadaku….
       F                   G
Tambanono roso kangen ning atiku
     Am                Em
Ngalemo.. ngalemo ning aku….
         F              G
Ben ra adem kesiram udaning dalu….

C
….Banyu langit
     Em
Sing ono nduwur kayangan
F
….Watu gede
   G
Kalingan mendunge udan..
C
….Telesono..
   Em
Atine wong sing kasmaran
F
….Setio janji
    G
Seprene tansah kelingan..

Halaman
1234
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved