Breaking News:

Lirik Lagu Lungoo Yen Pancen Kowe Ora Tresno dan Chord Gitarnya - Happy Asmara

Lirik Lagu Lungoo Yen Pancen Kowe Ora Tresno, Timbang neng kene jebule mung kepekso, Aku wes lilo, uwes iso nompo, chord Lungoo - Happy Asmara

Tangkapan layar Youtube FORTUNA ENTERPRISE
lirik lagu Lungoo Yen Pancen Kowe Ora Tresno dari Happy Asmara 

SURYAMALANG.COM, MALANG - Berikut lirik lagu Lungoo Yen Pancen Kowe Ora Tresno dari Happy Asmara.

Selain lirik lagu Lungoo Yen Pancen Kowe Ora Tresno, simak juga chord Lungoo dan video-nya di akhir ulasan nanti. 

Selengkapnya, langsung saja simak lirik lagu Lungoo Yen Pancen Kowe Ora Tresno, Happy Asmara di bawah ini: 

Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Opo iseh kelingan kowe karo aku
seng tau ngancani susah senengmu
Nanging opo kenyataan
Kowe nglarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono bukti

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Halaman
123
Penulis: Sarah Elnyora
Editor: Adrianus Adhi
Sumber: Surya Malang
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved