Breaking News:

Ramadan 2021

30 Ucapan Selamat Idul Fitri 2021 dalam Bahasa Indonesia, Inggris, Jawa, Cocok Dishare via WA & IG

Inilah kumpulan 30 ucapan selamat Idul Fitri 1442 H atau Idul Fitri 2021 yang cocok untuk dibagiakan melalui WhatsApp (WA). 

Penulis: Frida Anjani | Editor: Eko Darmoko
canva
30 Ucapan Selamat Idul Fitri 2021 dalam Bahasa Indonesia, Inggris, Jawa 

19. Walau sesibuk apapun operator dan pesanku pending terus menerus, namun saya mewakili seluruh keluarga tetap teguh untuk mengucapkan selamat Hari Raya Idul Fitri 1441 H, Minal Aidzin Wal faidzin.

20. Terkadang ada persaingan
Terkadang ada perselisihan
Di hari yang fitri ini kita kokohkan tali pertemanan dengan saling memaafkan.

Ucapan Selamat Idul Fitri dalam Bahasan Jawa:

21. Kupat kecemplung santen, sedoyo lepat nyuwun pangapunten.

22. Sugeng riyadi kagem panjenengan sedaya

Sagung kalepatan nyuwun diparingi pangapura.

23. Wonten dinten riyoyo, menawi lepat kulo nyuwun ngapuro.

Mugi-mugi Allah maringi pepadang kagem sedoyo

24. Ngaturaken wilujeng idul fitri nyuwun agunging pangapunten.

Mugi kito kanugrahan jatining fitrah saking gusti Ingkang Moho Pemurah.

25. Ngaturaken sembah pangabekti kawula.

Sepinten kalepatan kulo, lampah kulo setindak, paben kulo sakecap ingkang mboten angsal idining sarak, kulo nyuwun pangapunten mugi lineburo ing dinten riyoyo puniko.

26. . Lepet kupat jamur kelopo, sedoyo lepat kulo nyuwun pangapuro.

27. Kawulo nyuwun agunging pangapunten sedanten kalepatan kulo.

Ngaturaken sugeng riyadi kagem bapak lan ibu sak keluargo mugi tansah sehat lan sentoso.

28. Ngaturaken sugeng riyadi 1 Syawal 14.41 H, Taqabbalallahu Minna Wa Minkum Taqobbal Ya Karim, Kullu Amin Wa Antum Bikhoir.

Mugi gusti Allah tansah paring hidayah, maghfiroh soho barokah dumateng kito sedoyo.

Rahayu ingkang tinemu, sambodo ingkang sinedyo, jumbuh ingkang ginayuh.

29. Sucining ati tumatining laku ngaturaken sugeng riyadi.

Bilih wonten kelepatan, kulo nyuwun agunging samudro pangaksami.

30. Kulo meniko dados anak gadah katah sanget kalepatanipun dumatheng tiyang sepah.

Mongko kulo ngaturaken agunging pangapunten datheng klinta-klintunipun kulo sedoyo.

Penulis: Frida Anjani / SURYAMALANG.COM

Ikuti Berita Terkait Ramadan dan Idul Fitri 2021 Lainnya.

Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2022 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved