Breaking News:

Chord Gitar dan Lirik Abote Mendem Kangen Kangen Sing Neng Jero Dodoku, Didi Kempot - Lintang Ati

Abote mendem kangen. Kangen sing neng jero dodoku. Gedene roso tresno iki amung tak simpen. Ning jero ati

SURYAMALANG.COM/Frida Anjani
Chord Gitar dan Lirik Lagu Didi Kempot - Lintang Ati 

SURYAMALANG.COM - Penggalan lirik Abote Mendem Kangen Kangen Sing Neng Jero Dodoku merupakan bagian lagi Lintang Ati dari Didi Kempot.

Selain lirik Abote Mendem Kangen Kangen Sing Neng Jero Dodoku, simak juga dan chord lagu Lintang Ati

Selengkapnya, simak lirik Lintang Ati, Abote Mendem Kangen Kangen Sing Neng Jero Dodoku dari Didi Kempot.

Lintang sing ono ing wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh kang mas
Sing dadi memani e kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku treno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati

Lintang sing ono ing wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh kang mas
Sing dadi memani e kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku treno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Halaman
123
Penulis: Frida Anjani
Editor: Adrianus Adhi
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved